Welkom!

Virtuele leeromgeving voor Traditionele Scheepsbouwvaardigheden

Kijk, Lees, Leer….

Welkom bij de Virtuele Leeromgeving: een online leermiddel voor traditionele scheepsbouwvaardigheden. Hier vindt u meer dan 50 belangrijke vaardigheden voor het bouwen van schepen gedocumenteerd met:

  • Makkelijke stap-voor-stap instructies in het Nederlands en Engels
  • Interviews met ervaren professionele scheepsbouwers
  • Videoclips die de uitvoering van de vaardigheden laten zien
  • Foto's die de belangrijkste stappen in het scheepsbouwproces illustreren
  • Plus een kader dat ingezet kan worden bij trainingsprogramma's (b.v. stages)

Alle vaardigheden zijn vastgelegd tijdens de feitelijke werkzaamheden, in echte scheepswerven en op echte boten die op zee, in kanalen of op meren zullen varen.

Het gebruik is geheel GRATIS, of u nu scheepsbouwer, liefhebber, leraar of student bent; het is samengesteld door vier organisaties in drie verschillende Europese landen (België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk) en gesubsidieerd door het Europese Interreg IV-A Twee Zeeën Programma.

We hebben dit leermiddel zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat u de vaardigheid waarin u geïnteresseerd bent kunt vinden: u kunt simpelweg links het alfabetisch gerangschikte navigatiemenu (links) gebruiken of de zoekfunctie.

De Virtuele Leeromgeving is ontworpen om mee te werken op een scala van apparaten, van pc's en Macs tot iPads en smartphones. Waar u ook bent, u kunt toegang krijgen tot meer dan 3000 onderwerpen die erop gericht zijn u traditionele scheepsbouwvaardigheden te leren.

Lees meer:

 
Choose Language
Funded by Interreg IVA